pitkään aikaan ei ole tullut tänne kirjoiteltuakaan....

näyttelytuloksia on jonkin verran tullut omille ja kasvateille

Snowpaw American Idol kävi nappaamassa viimeisen sertin Tervakoskella 28.8. ja ensi vuonna testataan sitten Lucan luonne

Willyn pojasta Blue Summer's Strong Butweiser "Jackystä" tuli myös kesän lopussa uusi Suomen muotovalio! Onnea Jackyn taustajoukoille!

Collieiden pk-mestaruudet ratkottiin 11.9.2010 Raumalla ja mukana oli myös 2 Snowpaw kasvattia. (Mattilan Railan luona syntyneitä)

Snowpaw Captain Marvel sai hienosti HK1 koulutustunnuksen! Paljon onnea hienosta tuloksesta Päivi ja Rico! Snowpaw Rogue, Ricon pentue sisar jäi vielä odottamaan tulosta seuraavaan kisaa , mutta Viivi ja Anne kunnostautuivat hienosti PEHA kokeessa saaden hyväksytyn tuloksen. stemppiä jatkokisaan!

Toko kisoissa kunnostautuivat pentuesisarukset Snowpaw Grande Rocheuse tehden hienoa työtä ja keräten upeat pisteet 177p ja 1-tulos Aloluokassa! paljon onnea Jenni ja Rocky! siitä se lähtee. Sisko Helmi kävi kanssa kokeilemassa tottelevaisuuden saloja Hangossa saaden Aloluokassa mukavan 2-tuloksen pistein 149,5p. Hienoa Veera ja Helmi! molemmilta kaksikoilta on varmasti odotettavissa lisää hienoja tuloksia!

kaikkia tuloksia ei voi millään muistaa kesän mennessä nopeasti ohi :(