Harjavallan hyisessä vesisade ilmassa "nautimme" koiranäyttelyn ihanuudesta Nauru

vaikka ilma ei paljon lupaillut, koirat kuitenkin pärjäsivät erittäin kivasti.

Shelteissä mukana olivat Snowpaw Ghris Ferguson "Terho" ensimmäisessä junioriluokan kilpailussa ja nappasi EH4 palkinnon. Snowpaw Opeth "Wilson" sen sijaan oli avoimeenluokkaan aika "vauva" vielä ja sai EH:n. Snowpaw Uriel "Lisa" debytoi kanssa narttujen junioriluokassa hienosti ERI2 sijoituksen. Valioluokassa meillä oli vahvana lenkkinä mukana Fin mva Murmur American Lily "Skidi" joka voitti luokkansta ja tuli vielä hienosti parasnarttuluokassa kolmanneksiHymy 

(Tuija lisää tähän... VASTA yöllä hoksasin etten muistanut viedä ollenkaan Lisaa paras narttu luokkaan...Sannakin kovasti jännitti kehän laidalla että miten Skidin käy ja ihmetteli kun kehäsihteeri huutelee juniorluokan Eri 2... vähän täs vaa todettiin et taidetaan molemmat olla suhteellisen dementisiiCool...voi elämä!)

Collieissa meillä oli mukana Snowpaw Homer "Homer" sai nuortenluokasta ERI2. Luokan voitti kanssa Willyn poika Blue Summer's:ista. tämä poika oli vielä parasurosluokassa neljäs!

Kasvateista mukana olivat Snowpaw American Idol, Luca voitti junioriluokan ja sijoittui PU luokassa kolmanneksi Hymy kolmas junnu näyttely ja jo toinen PU sijoitus vara-sertin kera.

Avoimenluokan nartuissa mukana oli Snowpaw Purple Angel "Peppi" keräsi kehästä Erinomaisen maininnan mutta ei sitten sijoittunut kilpailuluokassa. sijoitusnarttu "Heta" Suvituikun Izebell sai kanssa ERIn avoimestaluokasta.

Avoimenluokan voitti Snowpaw Falling Leaf "Lilli" joka voitti samalla koko rodun ollen ROP ja sai ensimmäisen SERTinNauru (4 varasertiä jo olikin plakkarissa) Lilli jäi ryhmäkehiin vielä mutta siellä ei sijoitusta tullut.

1241967969_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Veteraaniluokassa Rockyn tyttö Goldshadow Jessica Lady "Lilli" oli erittäin viehättävä niinkuin aina ja tuomari ihastui palkiten Lillin PN4 sijalla ja ROP-VET arvolla.

esitimme myös kasvattajaluokan jossa oli edustettuna kaikki collien värit ja koirat oli neljästä eri yhdistelmästä Hymy kilpailussa oli mukana 4 ryhmää ja tuomari piti meidän ryhmästä tällä kertaa eniten. Vaikka ilma ei meitä suosinut olimme sitkeitä sissejä ja jäimme ryhmäkehiin. kiitos siitä sitkeille kasvatin omistajille kanssa! BIS kasvattajaryhmien tuomari tykästyi

meidän iloiseen koiranelikkoon ja palkitsi Snowpaw ryhmän BIS 4:ksi Nauru

1241967988_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kiitos ja mahtavat onnittelut koko porukalla!