Ajattelin tänne kirjoitella ja kertoa Carmenin astutus puuhista   

Carmenhan oli tarkoitus astuttaa Teddy pojalla alunperin ja olin tehnyt kovasti tausta työtä yhdistelmän eteen. yhdistelmä olisi ollut todella hieno ja mielenkiintoinen. Carmenin juoksun alku oli tällä kertaa ihmeellinen, juoksu muka alkoi mutta sitten tulikin n. viikon väli ennenkuin kunnolla alkoi. tärppipäiviä oli hankala katsoa enää ns. päiviä laskemalla. vaan piti katsoa miten käytös muuttuu ja miten urokset ovat kiinnostuneita.

No kolmivuoro työtä tekevänä ei ole mahdollisuutta tosta vaan lähteä ajamaan nartun kanssa uroksen luokse. kilometrejä tulee jo niin paljon ettei kellossa riitä aika. virkavapaata ei noin vaan yhtäkkisellä ilmoituksella saa

Soitin Teddyn omistajalle ja päätimme ettei voi sitten tällä kertaa mitään. Toivottavasti mulla on vielä joskus mahdollisuus käyttää poikaa jollekin muulle nartulle, Teddy on hieno poika!

Carmen siis astutettiin omalla kasvatilla Jerryllä, joka on minulle kanssa erittäin mieleinen. Luonnetestattu uros kun oli hakusessa.  Jerry on ns. omia kasvatteja jo peräti kolmessa polvessa   Uskon että pennuista tulee vilkkaita, avoimia, taisteluhaluisia ja varmahermoisia colliepentuja  Pentuja odotetaan syntyvän viikolla 53 ja saa kattoa osuuko synnytys yö uudenvuoden yöhön.

Toivottaa Sanna ja Carmen